HILDE MOLDESTAD – Homeopat MNHL

Jeg gikk ut fra Norsk Akademi for Naturmedisin (NAN) kull 1 i 1979. Jeg jobbet i mange år alene (Lade Naturmedisin), men de siste 12 årene har jeg arbeidet ved Homeopatisenteret i Trondheim med homeopati, fotsoneterapi, øreakupunktur, samtaleterapi, drømmetolkning og meditasjonsveiledning.

DSC_0109Jeg har gjennom mange år vært en aktiv skribent i Dynamis, Norske Homeopaters Landsforbunds tidsskrift til medlemmene. Jeg var også støttespiller i Dynamis-redaksjonen noen år.

Jeg satt i styret for Norske Homeopaters Landsforbund 2000-2005, og var med på å arrangere en stor jubileumskonferanse i Trondheim. Nå sitter jeg i NHLs styre nok en gang, hvor vi fortsetter å arbeide for homeopaters plass i det offentlige helsesystemet i Norge, og offentlig godkjenning av homeopati som behandlingsform.

Jeg er for tiden leder i Norsk Homøopatisk Pasientforening, hvor jeg har vært styremedlem fra 2000 og leder i 8 år. Jeg er fast skribent i Homøopatisk Tidsskrift.Del artikkelen på