HILDE MOLDESTAD – Homeopat MNHL

Jeg gikk ut fra Norsk Akademi for Naturmedisin (NAN) kull 1 i 1979. Jeg jobbet i mange år alene (Lade Naturmedisin), men de siste årene har jeg arbeidet ved Homeopatisenteret i Trondheim med homeopati, fotsoneterapi, øreakupunktur, samtaleterapi, drømmetolkning og meditasjonsveiledning.

DSC_0109Jeg har gjennom mange år vært en aktiv skribent i Dynamis, Norske Homeopaters Landsforbunds tidsskrift til medlemmene. Jeg var også støttespiller i Dynamis-redaksjonen noen år.

Jeg satt i styret for Norske Homeopaters Landsforbund 2000-2005 og 2013-2017. I 2005 var jeg med og arrangerte en stor jubileumskonferanse i Trondheim.

Jeg er for tiden leder i Norsk Homøopatisk Pasientforening, hvor jeg har vært styremedlem fra 2000 og leder i mange år. Jeg er fast skribent i Homøopatisk Tidsskrift som utgis tre ganger i året. NHPF har siden 1951 arbeidet for homeopatiens plass i det offentlige helsesystemet i Norge, og offentlig godkjenning av homeopati som behandlingsform.Del artikkelen på